MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

EVERTSGROEP-LOGO-100-JAAR-WEBSITE
EVERTS-GROEP-ROTTERDAM-BLEIJENBERG-VORMCOMMUNICATIE-1

Verduurzaming essentieel voor de toekomst

Voor opdrachtgevers als woningbouwverenigingen, gemeenten, Rijksoverheid, Verenigingen van Eigenaren (VvE) maar ook particulieren is duurzaamheid een belangrijk thema.

De Everts Groep is continu bezig met verduurzaming in Vastgoedonderhoud. Een belangrijke factor is het materiaalgebruik bij het verduurzamen van onze werkzaamheden. De productie van grondstoffen, de verwerking van bouw- en sloopafval, hergebruik en recycling. Al deze facetten hebben grote invloed op de verduurzaming door de bouwketen heen. Binnen de Evertsgroep is iedereen zich bewust van het grote belang van de juiste omgang met materialen en de bedrijfsprocessen die hierbij nodig zijn.

Onze leveranciers zijn hierbij een belangrijke schakel. Advisering en ondersteuning in het selecteren van verf- en houtproducten en het hanteren van werkmethodieken, die het milieu zo veel mogelijk ontzien. In haar relaties met leveranciers van verf en andere materialen is duurzaamheid altijd een uitgangspunt.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij de Everts Groep is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Wij zijn ons er terdege van bewust en zijn volop bezig rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Wij stimuleren en enthousiasmeren onze medewerkers voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrekken ze er actief bij. En dat werkt op een positieve manier door in de uitstraling van de Everts Groep.

De Everts Groep is maatschappelijk betrokken en ondersteund o.a. Hospice het Vliethuys en Stichting Jeugdformaat.

Hospice  het Vliethuys geeft jaarlijks meer dan 125 terminale bewoners de rust, liefde, warmte en aandacht die zij behoeven aan het einde van hun leven. De vrijwilligers en verpleegkundigen begeleiden niet alleen de bewoners, maar ook hun familieleden en zelfs de (klein)kinderen van de bewoners. Voor meer informatie over het mooie werk van Hospice Het Vliethuys ga naar: www.hetvliethuys.nl

Stichting Jeugdformaat is een maatschappelijke organisatie die jeugd- en specialistische hulp biedt met ruim 1.000 gepassioneerde professionals. Zij geven ondersteuning aan meer dan 10.000 kinderen, jongeren en hun ouders die niet op eigen kracht hun problemen kunnen oplossen. Dit alles met het doel om de toekomstkansen van deze kinderen, jongeren en hun gezinnen te vergroten.  Voor meer informatie over het jeugdwerk van Stichting Jeugdformaat ga naar: www.jeugdformaat.nl

 

Naast de diverse maatschappelijke organisaties ondersteunt de Everts Groep ook een aantal sportverenigingen zoals de Haagsche Rugby Club, Handbalvereniging Hellas en EHC en Softbalvereniging – Extra Innings.

EVERTS-GROEP-HELLAS-HANDBAL-DEN-HAAG