EVERTS-GROEP-DAKPLAN-PLATDAK-MET-GRINT

SPECIALIST IN DAKRENOVATIES

Wij zijn experts in dakrenovaties en richten ons met name op het verbeteren van de waterdichtheid van uw dak. Dakplan heeft een uitstekende naam door het leveren van constante hoge kwaliteit en een aanpak die zeer klantgericht is. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk specialisten met enthousiasme voor het vak. In de loop der jaren heeft Dakplan een zeer uitgebreide klantenkring opgebouwd die bestaat uit particulieren en zakelijke klanten. Wij renoveren zowel platte daken als hellende daken met bijvoorbeeld dakpannen of leien. Hierbij worden ook de loden en zinken aansluitingen of afwerkingen geïnspecteerd en wanneer nodig vervangen.

Het isoleren van een dak is een goede wijze om energie te besparen. Er zijn diverse opties en wij kunnen u goed uitleggen welke mogelijkheden het best bij uw situatie passen. Wij geven advies over de beste materialen en technieken voor uw dak. De ontwikkeling van te gebruiken materialen volgt elkaar snel op. Wij blijven op de hoogte van nieuwe mogelijkheden met de bijbehorende voor- en nadelen.

Snel een dak geheel renoveren

  • Dakbedekking: Wij nemen het complete dak onder handen, van het verwijderen van oude bedekking tot het aanbrengen van nieuwe bedekking, om de waterdichtheid te verbeteren.
  • Detailleringen: het waterdicht afwerken van openingen en doorvoeren in het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een dakrenovatie. Elk detail heeft zijn eigen werkwijze en wij kunnen u hier goed over adviseren.
  • Dakpannen: het vervangen van een pannendak is een ingrijpend project waarbij aandacht en kennis erg belangrijk is. Wij beschikken over de kennis en ervaring om dit voor u uit te voeren.
  • Vaak zijn loketten, schoorstenen, dakgoten, hemelwater-afvoeren en dergelijke ook aan vernieuwing toe. De lood- en zinkafdeling van Dakplan kan deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.
EVERTS-GROEP-DAKPLAN-PANNENDAKWERK