EVERTS-SERVICEDESK-EVERTSGROEP
EVERTS-GROEP-SERVICE

SERVICEDESK EVERTS - SNEL EN ADEQUAAT

Naast Planmatig en Projectmatig onderhoud is Everts Groep ook gespecialiseerd in mutatieonderhoud en dagelijks onderhoud.
Vanuit de Everts Servicedesk wordt Re-actief onderhoud op een Pro-actieve wijze opgepakt.

Wij gaan graag met u in gesprek om tot een op maat geschikte oplossing te komen waarmee u zeker bent van de juiste serviceonderhoud.

Mutatieonderhoud
Mutatieonderhoud is het snel weer klaar maken van een woning voor een nieuwe huurder. Hierbij komt ook soms voor dat er verbeteringen worden aangebracht. Hieronder valt bijvoorbeeld het reinigen van het sanitair, kozijnen of keuken, schilderwerk, schades herstellen of het renoveren van de keuken, toilet of badkamer.

U het beheer, Everts Groep het onderhoud

Dagelijks onderhoud
Dagelijks onderhoud wordt flexibel uitgevoerd aangezien een snelle oplossing gewenst is. Denk hierbij aan het opsporen en verhelpen van een lekkage, een gebroken ruit vervangen, een klemmende deur weer gangbaar maken of het herstellen van gevelschades. Wij kunnen al dit soort problemen op korte termijn verhelpen.

Wanneer de melding niet helemaal duidelijk is kunnen wij op locatie een opname doen om de benodigde herstelwerkzaamheden te bepalen.

Schadeherstel
De Servicedesk kan geheel voorzien in schadeherstel na bijvoorbeeld een brand, lekkage of inbraak.

De schade wordt opgenomen en vastgelegd zodat u dit bij de verzekeringsmaatschappij kunt indienen. Na goedkeuring kunnen we snel aan de slag om de schade te herstellen en u zorgenvrij bent.

EVERTSGROEP-SERVICE-WONINGBOUWVERENIGING