MORGENSTOND-PMS-5463-193
EVERTS-GROEP-BOUW-MORGENSTOND

Verstand van bouwen

Wij begrijpen dat bouwprojecten veel overlast kunnen veroorzaken en dat een goed eindresultaat belangrijk is. Daarom wordt er door ons nagestreefd de overlast tot een minimum te beperken en voor te zorgen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Onze projectleiders zijn betrokken bij elk project en gericht op klanttevredenheid om de werkzaamheden tot een succes te maken. De teams van ervaren vakmensen werken efficiënt en nauwkeurig aan ieder project en houden rekening met de wensen van de klant. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een grootschalige transformatie, wij zijn in staat om deze adequaat uit te voeren en waarborgen de kwaliteit van de bouw.
Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de bouwbranche en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Natuurlijk worden de bouwprojecten uitgevoerd volgens de geldende regels en wetten en worden deze projecten op tijd afgerond. Ons doel is om uw bouwproject succesvol te maken en te voldoen aan uw wensen en eisen.

VASTGOEDONDERHOUD

Op zoek naar een one-stop-shop (levering van alle producten en diensten door één bedrijf) voor al uw buitenschilonderhoud? Kijk dan niet verder. Wij bieden een compleet pakket aan diensten voor het onderhouden van de buitenschil van uw vastgoed, waarmee u zich geen zorgen hoeft te maken over het coördineren van de diverse onderhoudstaken door een verscheidenheid aan bedrijven..

Onze dienstverlening omvat onder meer:

  • Schilderwerk: wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet met professioneel schilderwerk.
  • Reiniging: van gevelreiniging tot graffiti verwijdering, wij zorgen ervoor dat uw pand er altijd netjes uitziet.
  • Beton- en metselwerkherstel: uw gevel is een belangrijk onderdeel van het gebouw en wordt professioneel hersteld waardoor u met plezier omkijkt naar uw pand.
  • Kozijnenvervanging: onze vakmannen zorgen voor de vervanging van uw kozijnen of repareren deze voor een energie besparing en vermindering van tocht en vocht.

De teams van ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw buitenschil in topconditie blijft. Het aanspreekpunt van ons bedrijf zorgt voor een goede coördinatie en communicatie tussen onze teams, zodat uw project snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Als bedrijf willen wij u bij het onderhouden van de buitenschil van uw vastgoed ontzorgen door een efficiënte en kostenbesparende manier van werken.

 

 

EVERTS-GROEP-GEVELRENOVATIE-VASTGOED-DEN-HAAG
EVERTS-GROEP-WOLVENRADE-DEN-HAAG-GEVEL-
EVERTS-GROEP-VOORBURG-RENOVATIE-TRAPPENHUIS

Renovatie

Wij bieden een totaalpakket aan diensten voor het renoveren van de binnenzijde van uw vastgoed. Van ruwbouw tot aan afwerking, en dit alles wordt indien gewenst turn-key opgeleverd. Onze dienstverlening omvat onder meer:

  • Ruwbouw: van sloopwerk tot funderingsherstel, wij zorgen ervoor dat de basis van uw pand op orde is.
  • Bouwkundige aanpassingen: van verplaatsing van wanden tot het toevoegen van extra kamers, ons bedrijf zorgt voor de gewenste indeling van uw pand.
  • Aanpassing van installaties: wij zorgen voor vervanging van verouderde systemen of aanpassing van deze voor een energie besparing en comfort.
  • Afwerking: van stucwerk tot vloerafwerking, wij zorgen voor een mooie afwerking van uw pand.