EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Everts Groep - Totaal Vastgoedonderhoud

RECENTE PROJECTEN

Totaal Vastgoedonderhoud met alle zorg eromheen is bij ons in goede handen.

Er kwam steeds meer vraag naar totaal vastgoedonderhoud door opdrachtgevers. Everts Groep heeft hierop ingespeeld door specialisten in hun vakgebied binnen te halen die naadloos samenwerken en zo garant staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit van het werk. Hierdoor doet Everts Groep steeds meer grote vastgoedonderhoudsprojecten, met name gecombineerde projecten waar meerdere disciplines nodig zijn. In feite kunnen we elke onderhoudsvraag uit de markt beantwoorden. Opdrachtgevers als de Rijksgebouwendienst, gemeenten, woningbouwverenigingen, VvE’s, kantoren en instellingen, hebben er behoefte aan om een project met een gerust hart uit handen te geven, zo weten we. Alle projecten worden begeleid door onze specialisten. Dus die zijn geregeld op het werk te vinden!

Onze grote kracht zit in de betrokkenheid bij projecten en een perfecte uitvoering.

Er zijn bovendien enkele bedrijven met dezelfde filosofie en inzet overgenomen en geïntegreerd. Bedrijven die ook aanvullende specialisaties inbrachten, bijvoorbeeld het aanbrengen van voorzieningen voor mindervaliden. Het WMO beleid houdt in dat mindervaliden zo lang mogelijk thuis moeten kunnen blijven wonen. Indien gewenst pakt Everts Groep een project op vanaf de aanvraag tot en met de subsidieafhandeling. Ontzorgen dus.

Ontzorgen is de opdrachtgever ontlasten. Verder denken dan het betreffende onderhoud, namelijk: wat zijn de consequenties op langere termijn? En daar informeren we de opdrachtgever over. Zo gaat het met schilderen, gevelwerk, loodgieterswerk, houtrot behandelen, noem maar op.

Ontzorgen door Everts Groep houdt onder meer in: onderhoudsprognose, meerjarenbegroting, jaarlijkse controle, financiering, klachtenbehandeling, 24/7 service, vast aanspreekpunt, korting op intern onderhoudswerk, onafhankelijke toetsing door bijvoorbeeld VAC of TNO.