EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Everts Groep - de kracht van een familiebedrijf

De Everts Groep is hét aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud. De Groep zorgt voor het onderhoud en ontzorgt opdrachtgevers door kwaliteit te leveren en problemen vóór te zijn. Dit laatste gebeurt door heldere informatie, advies, begeleiding en prestatiegericht werken.

 

Het resultaat is hoge kwaliteit van het werk en volle tevredenheid bij de opdrachtgevers van Everts Groep.

Wat de opdrachtgever wil, is voor ons leidend. Maar tegelijk denken we met de opdrachtgevers mee: is de gemaakte keuze praktisch gezien de juiste oplossing, ook voor de langere termijn?

De inbreng van de kennis en ervaring van Everts Groep wordt door opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Door specifieke deskundigheid op velerlei deelterreinen van vastgoedonderhoud, is Everts Groep sterk in al het werk.

De kracht van een familiebedrijf anno 1922 is de continuïteit.

Het bedrijf is in 1922 gestart door grootvader Everts. Het was toen nog vooral een schildersbedrijf. In de decennia daarna is het bedrijf zich steeds meer gaan toeleggen op onderhoud in brede zin. Vandaag is de Everts Groep een totaal vastgoedonderhoudsbedrijf. Mede door overname en integratie van enkele collegabedrijven met hun eigen specialismen, is de Everts Groep deskundig op het complete terrein van vastgoedonderhoud en renovatie.

Het geheel is meer dan de som der delen.

De ambitie van Everts Groep is beheersbare groei op een verstandige manier. “We zijn er trots op dat inmiddels een aantal gespecialiseerde bedrijven deel uitmaken van de Everts Groep”, zegt Rob Everts.
“Ze passen perfect in de familie. En al is er hier en daar overlap, het geheel is meer dan de som der delen!”

Everts Groep is sterk in vastgoedonderhoudsprojecten, maar ook in renovatieprojecten en schilderwerken. Grote projecten, particulier werk...
Al met al is Everts Groep nu in de Randstad hét aanspreekpunt voor al het vastgoedonderhoud. Voor Rijksoverheid, gemeenten, bedrijven, VvE's, beheerders en particulieren.