DEN HAAG GROOT ONDERHOUD WONINGEN

EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Groot onderhoud woningen Den Haag

RECENTE WERKEN

Object: Onderhoud 165 huurwoningen en 25 koopwoningen
Plaats: Naaldwijksestraat. Falckstraat en Hoefkade, Den Haag
Opdrachtgever: Vink + Veenman b.v. Nieuwkoop / Staedion Den Haag

 

Aan de Naaldwijksestraat, Falckstraat en Hoefkade in het centrum van Den Haag moest groot onderhoud bij 125 huur- en 25 koopwoningen worden gedaan in opdracht van Vink + Veenman. Onderdeel van de opdracht is het vervangen van ramen en/of deuren, glaswerk en ventilatieroosters (conform akoestische metingen en rapporten).

Andere voorkomende werkzaamheden zijn onder andere houtrotsanering en buitenschilderwerk. Verder zijn alle asbestkitten verwijderd en afgevoerd conform de wettelijke regels.

Bijzondere details voor extra leefcomfort

De vakmensen van Everts Groep hebben de woningen aan de Hoefkade voorzien van extra geluidswerend glas en speciale ventilatieroosters. Het leefcomfort van de bewoners zijn door deze belangrijke details verbeterd. De woningen hebben door de vernieuwde ventilatiesystemen een gunstige invloed op de gezondheid van de bewoners maar het gaat ook beter de vochtproblemen en muffe geuren tegen.

Het onderhoud aan alle woningen duurt ongeveer 5 maanden waarbij de afronding staat gepland medio april 2017. Dit laatste is echter afhankelijk van de weersomstandigheden.

Everts Groep - vakmensen die zorgen voor een perfect eindresultaat.