EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Everts Groep - Wmo en/of levensloop-bestendige aanpassingen eigen huis

RECENTE WERK

SLOOP EN RENOVATIE IN VOORBURG

Sloop- en renovatiewerkzaamheden door Everts Groep verricht in Voorburg van een woonhuis.

meer>>

WONINGEN WOLVENRADE DEN HAAG

Gevelrenovatie en isolatiewerkzaamheden door Everts Groep verricht in Den Haag.

meer>>

Vaak willen mensen oud worden in hun eigen huis en omgeving. De aangewezen manier is dan een bestaande woning aanpassen om er een “levensloopbestendige” woning van te maken.
Dit is een huis dat geschikt is gemaakt voor bewoning tot op hoge leeftijd. Ook in geval van bijvoorbeeld een handicap van de bewoner.
Het kan gaan om nieuwbouw van levensloop-bestendige appartementen, maar u kunt dus ook
uw eigen huis laten aanpassen zodat het levensloopbestendig wordt en u er kunt blijven wonen. Naast het regulier onderhoud is Everts Groep ook gespecialiseerd in dagelijks onderhoud en service bij calamiteiten.

 

Aanpassingen eigen huis

Denk aan kleine veranderingen, zoals het beter toegankelijk maken van uw woning door het weghalen van drempels. Of bijvoorbeeld het plaatsen van een aangepaste douche of toilet. Maar ook grotere bouwkundige aanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Everts Groep is sterk in kleine en grote bouwkundige aanpassingen om uw woning levensloopbestendig te maken.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Heeft u een lichamelijke of chronische beperking? 
Mogelijk kan uw woning worden aangepast binnen het Wmo-kader. Met Wmo-aanpassingen kunt u wellicht langer zelfstandig blijven wonen. Ook deze aanpassingen voert Everts Groep uit. Wij weten wat er mogelijk is en wij zijn het vertrouwde adres voor alle bouwkundige en woon-technische aanpassingen.

Vergoeding

Laat u bij Wmo aanpassingen vooraf informeren bij uw gemeente. Zodra de gemeente toestemming heeft gegeven en een financiële vergoeding toezegt, helpt de Everts Groep u verder met de noodzakelijke bouwkundige aanpassingen. Everts Groep heeft al bij veel woningen aanpassingen aangebracht waardoor de mensen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

 

EVERTS GROEP WMO DEN HAAG VOORBURG LEIDSCHENDAM

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Maak een afspraak via ons formulier of bel nummer
070 - 221 0690.

Voor meer informatie zie onderstaande links

  • www.regelhulp.nl - Een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft. Leidt u van probleem naar oplossing en naar de juiste instantie in eenvoudige stappen.
  • gemeente Den Haag - informatie van de gemeente Den Haag
  • gemeente Leidschendam-Voorburg - informatie voor de bewoners van deze gemeente

 

 

De Everts Groep, een vertrouwd adres voor bouwkundige aanpassingen aan uw woning.