EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Everts Groep - Schilderswerken

RECENT WERK

SLOOP EN RENOVATIE IN VOORBURG

Sloop- en renovatiewerkzaamheden door Everts Groep verricht in Voorburg van een woonhuis.

meer>>

WONINGEN WOLVENRADE DEN HAAG

Gevelrenovatie en isolatiewerkzaamheden door Everts Groep verricht in Den Haag.

meer>>

Everts Schilderwerken werkt voor VvE’s en woningbouwverenigingen, maar doet ook projecten voor gemeenten, de rijksoverheid en bedrijven. Er is veel kennis en ervaring en er wordt intensief samengewerkt met de andere Everts specialisaties. Everts adviseert de opdrachtgever. Het onderhoud kan dan effectief en efficiënt worden aangepakt.

Een registratiesysteem houdt precies bij wat er gedaan is, wanneer en met welk materiaal. “Goed onderhoud is de basis voor behoud”, zegt men hier. Voor kleuradvies en styling kunnen opdrachtgevers eveneens bij Everts Schilderwerken terecht. Met creatieve en tegelijk praktische oplossingen krijgt een object meerwaarde.

Dit alles natuurlijk binnen de gestelde eisen.

Everts is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Opdrachtgevers worden hier actief over geïnformeerd.

Daarnaast is Everts Groep een gecertificeerd houtrotsaneringsbedrijf. Houtrotsanering begint bij kleine stukjes, de onderdorpel of het hele kozijn. Dit laatste wordt dan weer gedaan door een andere discipline binnen de Groep. De lijnen zijn kort en efficiënt. Uiteraard kan worden geadviseerd over de staat van de kozijnen. Er wordt een houtrot inventarisatie (‘prikrapport’) gedaan en vervolgens worden kozijnen en dergelijke naar wens aangepakt.

Everts werkt niet alleen met de modernste technieken, maar wil ook het milieu zoveel mogelijk ontzien en zorgt voor een duurzame oplossing.