VERBOUW-RENOVATIE KANTOORPAND DEN HAAG

EVERTS GROEP ZEESTRAAT SCHILDERWERKEN

Verbouw-renovatie van een kantoorpand in Den Haag

RECENTE WERKEN

Object: Kantoor aan het Spui
Plaats: Den Haag
Opdrachtgever: Urban Interest
Ontwerp: Architectenbureau Kooijman

Een bestaand kantoor aan het Spui in centrum Den Haag moest voor nieuwe gebruikers worden gerenoveerd en verbouwd. Opdrachtgever Urban Interest heeft Architectenbureau Kooiijman gevraagd om de ruimten opnieuw in te delen en een nieuwe plezierige werkomgeving te creëren.

Everts Groep heeft naast de aanpak van vloeren (inclusief het leggen van o.a. speciale tapijttegels met UZIN-antislip, marmoleum) en nieuwe wanden (met inbegrip van de grote glaswand met deur) al het timmer- en schilderwerk verzorgd. Dit conform specificaties van de architect. Verder is er een nieuwe pantry geplaatst en zijn de trap en lift aangepakt.

Alle werkzaamheden moesten in een kort tijdsbestek worden uitgevoerd om het pand snel gebruiksklaar te maken. Door goed overleg en planning is dit zonder problemen verlopen.